Credetzima !

Enma Ai nu e personajul negativ , de ce a trimis atatea suflete in iad ? , ei bine , dupa ce a dat foc satului , acel personaj , paianjanul , '' Stapanul Iadului '' , o tine ca sclava , amenintando ca are spiritele celor dragi ei si daca nu ii v-a indeplini sarcinile ii v-a lasa sa sufere in intuneric .....

Enma Ai

Am nevoie de o alta poveste , o continuare ,devine om si...nu am cum sai fac o continuare ca spirit , poate ca om ...

duminică, 31 ianuarie 2010

5.Zambetul

Zilele treceau , nelasandui timpul necesar pentru a afla ce i sa intamplat . Viata ei nu depindea de nimic , ceea ce a uitat , ceea ce a vrut sa uite , sa ascunda acel secret din inima ei , un secret inecat in pacat . Cineva , sau ceva incerca sai aminteasca , incerca sai aminteasca , sa o faca sa sufere . O distrugea incet , amintindusi , in etape ceea ce a facut , insa inainte sa afle , visul se termina la fel , o urma de foc urmat de un planset si aceleasi cuvinte : '' Esti sadisfacuta acum , Ai ? '' .
-Ai , Trezestete , Ai !
-C-ce e?
Era acea fiinta , ''mama'' , simtea o bucurie ciudata , bucuria de a avea o mama .
-Plecam acasa , Ai .
-A-a ..acasa ?
-Da ! Imbracate , te asteptam afara .
Cuvintele acelea ii umplu ochii de lacrimi , nu stia ce sa faca , nu stia sa se imbrace , dupa aproape 2 lunii de zacut in pat , stia ca majoritatea asistentelor se fereau de ea , o evitaiu , o credeau nebuna , auzindo vorbind noaptea singura , a inceput sa creada ca de fapt vorbeste cu sub constientul ei , ca o parte din ea inca ii apartine lui Jigoku Shoujo .
Se imbraca , inainte sa plece , simti ceva rece pe mana , o liniste cobora asupra incaperi , se intoarse brusc , ochi i se marira , ramanand cu o expresie speriata . In spatele , se afla oglinda agatata de perete , nu sa intrebat nici o data ce ar putea sa caute o oglinda intr-un salon de spital , pe oglinda aia , erau schitate cateva lumanari aprinse , i se parea ca scrie ceva pe fiecare , un nume ... i se par cunoscute , isi ia geanta si fuge pe hol .
-Ai ? ce s-a intamplat ?
Sentimentul o cuprindea din nou , ce i se intampla ? se simte ca o straina i lumea asta . In fine plecase . Drumul spre casa a fost tacut , oare avea tata ? ... inca un cuvant care o infricosa . Dar daca vroia sai spuna ceva femei ? cum i se adresa ? ... mama ? ... ii vedea fata in oglinda masini ... zambea ... buzele ii tremura , un scancet ii iesi pe gura ...
-Mama ?
-hmm ?
Zambea ! se simtea ... acasa ... Insa focul ,nu ii dadea pace ... simtea cum o arde , vrand sa uite , nu a avut visul complet , se oprea in acelasi loc..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu